De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het resultaat van jarenlang werk van de Europese Unie om de gegevensbescherming voor alle EU-burgers te verenigen en versterken. Het zorgen voor de privacy van u en uw klanten is onze eerste prioriteit.

GDPR geeft jou meer controle over hoe jouw gegevens worden gebruikt, terwijl het voor ons een eenvoudige juridische omgeving is waarin we kunnen opereren. Dat maakt deze verandering voor beide partijen wenselijk!

De nieuwe verordening is op 25 mei 2018 in werking getreden en we zijn verheugd te kunnen melden dat LiveChat, Inc. aan alle vereiste voorschriften heeft voldaan om volledig GDPR-compliant te worden.

We hebben een internationale samengesteld met een lijst van veelgestelde vragen over naleving van de AVG en antwoorden. Als je geen antwoord kunt vinden dat betrekking heeft op jouw vraag, laat het ons dan weten door te schrijven naar legal@livechatinc.com – zij zullen jou zo snel mogelijk antwoorden.

Zijn er nog vragen?
Als je toch nog vragen hebt, stel ze gerust via onze live chat of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.