Vertrekkende bezoekers bij websites en webshops

07/12/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Geen zorgen meer om bezoekers die ontevreden jouw website of webwinkel verlaten? Je hoeft geen klantvragen meer te missen met de slimme features van LiveChat. Tevreden bezoekers, het begint met helpen en wij vertellen je graag hoe jij dit kunt doen.

Live Chat voor Lightspeed

13/10/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Live Chat voor Lightspeed & Webshops. Webwinkel eigenaren en e-commercebedrijven hebben veel opties als het gaat om het bieden van klantenservice aan hun bezoekers. Van telefonische hulp tot gesprekken via sociale media, er is geen gebrek aan communicatiemethoden in de wereld van vandaag.

Live Chat wordt door veel bedrijven en webwinkels beschouwd als de handigste methode om online meer resultaat te krijgen met hun webwinkel. Wat is jou online resultaat? Start méér verkopen, begin met LiveChat!

Waarom kiezen voor LiveChat?

08/07/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Waarom kiezen voor LiveChat? Er zijn nogal wat chat oplossingen op de markt, dus we begrijpen dat je je misschien afvraagt of LiveChat wel geschikt voor je is.

Bekijk de vergelijkingen van andere chat platformen en ontdek hoe LiveChat zich onderscheidt van andere live chat oplossingen. Wat zijn de voordelen, welke zijn er aanwezig en hoe live chat jouw online business kan verbeteren.

Vergelijk en zie de verschillen of stel je vraag, we helpen je graag.

LiveChat Agent’s Handbook

06/07/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Hoe te beginnen met LiveChat, wat is LiveChat en waarom zou je het moeten gebruiken? Wij vertellen je er alles over in ons online handboek.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.