Vragende klanten? Help ze direct met een website klantenservice team!

Geen zorgen meer om bezoekers die ontevreden jouw website of webwinkel verlaten? Je hoeft geen klantvragen meer te missen met de slimme features van LiveChat. Tevreden bezoekers, het begint met helpen.

Als het om een geweldige klantenservice gaat, is vaak de vraag waar sta jij, wat wil je uitdragen, hoe makkelijke ben je te bereiken en hoe snel wil je vragen beantwoorden, oppakken en oplossen.

“Bij LiveChat begrijpen we hoe moeilijk het soms kan zijn om bezoekers goed te bedienen. Onze ervaring is de gouden driehoek waar het volgende aanbod komt: beschikbaarheid, snelheid en klantbeleving.”

Het aanbieden van een interactieve klantenservice

Jouw bezoekers en klanten zitten online soms echt overal. Op je website, socials, automation processen, e-mail/klantenservice flows, WhatsApp en zoveel meer. Het beste wat wij voor je klaar hebben staan is de multichannel-benadering. Dit is een full-on approach met het aanbieden van live chat aan jouw klanten. Zo kan iedereen zijn vragen direct online stellen, ongeacht het type kanaal, medium of device.

Een klantenservice dat de snelheid van het gesprek respecteert

Engagement online… het start met het laten stellen van de klantvraag. Daarna gaat het erom hoe snel jij of je klantenservice team het gesprek oppakt en correct afhandelt. LiveChat heeft een reeks van features voor je klaarstaan die het proces versnellen en simpeler maken. Wat dacht je van automated opmaat begroetingen, het wijzen van bezoekers naar de juiste plek of het inzetten van chatbots.

Het zorgdragen aan een optimale klantbeleving

De vraag oplossen is slechts een deel van het gehele live chat gesprek. Wordt de klant gehoord, wat doe je met de feedback, kan de snelheid beter en was de klant ‘echt’ tevreden? Slechts een greep met vragen waar LiveChat je graag verder mee helpt. Met geavanceerde reporten, data analyse en dashboards. Ook (vrijblijvend) van gedachten wisselen over jouw business of cases, dat is bij ons geen probleem. Wij denken graag met je mee.

Boost jouw online resultaten

Livechat is een compleet multichannel platform dat zorgt voor en een positieve klantbeleving en een flinke boost van de verkoop, allemaal vanaf één plek.

Wij staan voor je klaar om jou te helpen. Echter, als jij denkt geen tijd te hebben voor de 5-min. LiveChat installatie, maar toch graag wilt starten met full-demo, laat ons het dan voor je regelen.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.