LiveChat voor
Helpdesk / Receptie

Bied sneller hulp en schaal het op! Met LiveChat kunt u meerdere chats tegelijk afhandelen met uw helpdesk/receptie, zonder iemand in de wacht te zetten. Concentreer u op de kwaliteit van de klantenservice met chatrapporten die alle cijfers presenteren om u waardevolle feedback te geven. Alle kanalen, slim geregeld met één multichannel messaging platfom.

LiveChat voor
Webshops

Verhoog de klantwaarde met 400%!Met LiveChat voor webshops zorg je ervoor dat bezoekers transformeren van kijkers in enthousiaste shoppers. Het resultaat? Meer verkoop en een hogere gemiddelde bestelwaarde. Meet conversies en volg het gedrag van je klanten. Met LiveChat is een eenvoudige integratie van derden mogelijk. Zo makkelijk kan het zijn.

LiveChat voor
Autobedrijven

Win de race met je concurrenten met met LiveChat voor autobedrijven, want of je klanten nu helpt het juiste onderdeel te vinden of de ideale auto adviseert, je hebt de Ferrari in huis op het gebied van klantenservice. Heeft je klant meer informatie nodig? Schiet dan eenvoudig een ticket in voor opvolging. Sla een nieuwe weg in en wordt nummer 1 in klantenservice in automotive branche.

LiveChat voor
IT en Webbouwers

LiveChat is hét platform voor ontwikkelaarsen geeft verkoop en support digitaal de tools die het nodig heeft. Geef je klanten de keuze met welke afdeling ze willen praten en wijs automatisch de juiste collega toe. Wil je een aangepaste integratie? No problem. Voel je vrij om onze API’s te gebruiken om de gewilde informatie te krijgen en de ervaring met je klanten te verbeteren. Meld je nu gratis aan.

LiveChat voor
Foreign Exchange, Verzekeringen en Crypto Platformen

Zorg voor loyale klanten die trouw blijven aan jouw forex platform met LiveChat. Hoe dan? Door snellere en interactieve ondersteuning te bieden. Sta 24/7 met een antwoord paraat en maak je vooral geen zorgen om tijdzones of locaties. Je bent maar een paar stappen verwijderd van het perfecte communicatiemiddel voor handelaren en je adviseurs. LiveChat is hét platform om meer omzetgroei te realiseren.

LiveChat voor
Reisbureaus en Verhuur Websites

Droomvakanties worden werkelijkheid met jouw LiveChat hulp. Help live de vakantieganger in spé met het samenstellen van de ideale vakantie en verhoog direct je omzet. Start met het omzetten van reisaanvragen in concrete boekingen. De Nada!

LiveChat voor
Recruiters

Het recruitmentproces is nog nooit zo smooth verlopen. Versnel het proces door live interesse te tonen, mogelijke bezwaren weg te nemen en snel de perfecte match voor te stellen. Meet hoeveel kandidaten het chatformulier hebben ingevuld en verzamel leads. Ook als je offline bent. Hoe heb je ooit zonder gekund?

LiveChat voor
Instellingen en het Onderwijs

Studenten en ouders ervaren een betrokken onderwijsinstelling dankzij de inzet van LiveChat. Beantwoord vragen van potentiële nieuwe studenten uit verschillende kanalen eenvoudig via live chat. Verbeter de relatie met de huidige studenten door snel te reageren op vragen en geef ouders een laagdrempelig kanaal om te communiceren. Uiteraard met de hulp van LiveChat.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.