Het hostingbeleid van LiveChat, Inc. beschrijft de praktijken van LiveChat, Inc. met betrekking tot gegevensopslag en hosting en zal dienen als referentie met betrekking tot de gegevensveiligheid.

LiveChat, Inc. biedt de mogelijkheid om data op twee onafhankelijke locaties op te slaan, één binnen de EER / EU in Frankfurt, de andere op het grondgebied van de VS (gevestigd in Dallas).

Elke gebruiker kan de gewenste locatie voor dataopslag van de gehoste gegevens aangeven op het moment dat een licentie wordt aangemaakt door zich aan te melden bij LiveChat of door contact op te nemen met ons internationale ondersteuningsteam via support@livechatinc.com. Als een dergelijke keuze niet wordt gemaakt, worden de gegevens standaard toegewezen aan de servers in de VS. Om de gegevensintegriteit te waarborgen, wijst LiveChat, Inc. niet alleen licentiegegevens toe, maar ook alle resterende gegevens die persoonlijk zijn aan de serverlocatie na een keuze of standaardtoewijzing. Als onze klant besluit om gegevens op te slaan op het grondgebied van de Europese Unie (servers in Frankfurt), zullen de gegevens met betrekking tot de opslag van tickets daar dan ook worden geplaatst.

Om veiligheidsredenen zal LiveChat, Inc. geen gedetailleerde informatie verstrekken over gegevensopslag en datacentrum.

Zijn er nog vragen?
Als je toch nog vragen hebt, stel ze gerust via onze live chat of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.