LiveChat meertaligheid instellen

22/07/2021 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Goedenmorgen, guten morgen, good morning… Zelf je livechat widget instellen in de juiste taal voor je bezoekers op jouw multi-language website(s). Wij leggen het voor je uit in de volgende stappen, in het kort moet je het volgende instellen: ‘Groups’ en je ‘LiveChat widget’.

Live Chat voor Lightspeed

13/10/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Live Chat voor Lightspeed & Webshops. Webwinkel eigenaren en e-commercebedrijven hebben veel opties als het gaat om het bieden van klantenservice aan hun bezoekers. Van telefonische hulp tot gesprekken via sociale media, er is geen gebrek aan communicatiemethoden in de wereld van vandaag.

Live Chat wordt door veel bedrijven en webwinkels beschouwd als de handigste methode om online meer resultaat te krijgen met hun webwinkel. Wat is jou online resultaat? Start méér verkopen, begin met LiveChat!

Chat widget zichtbaarheidsinstellingen

06/07/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Met LiveChat zichtbaarheidsinstellingen kun je eenvoudig bepalen of je de chatwidget wilt weergeven en wanneer je deze wilt weergeven. Je kunt kiezen tussen het uitschakelen van het chatwidget pictogram, of het verbergen ervan, totdat een chatvenster wordt geactiveerd door een agent.

Customize jouw chat widget

06/07/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Wij weten we hoe belangrijk het is om de bekendheid van je merk en identiteit van je bedrijf gelijk te houden met je website. Dat is precies de reden waarom jouw LiveChat-account vooraf is uitgerust met een krachtige maar toch gebruiksvriendelijke chatwidget configurator.

LiveChat chatgeschiedenis uitgelegd

06/07/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

De Chatgeschiedenis is een geweldige tool om tijd te besparen. Voor jezelf, maar ook voor je bezoekers. Leer hoe je eerdere chats kunt terughalen in de chat widget.

LiveChat ‘greetings’ instellen

01/06/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Hallo, hi, hey, hoi… Zelf een begroetingsvenster opstellen? Dat kan! Met onze tool kun je zelf aankondigingen delen, nieuwe producten introduceren en je bezoekers ondersteunen wanneer ze door je website bladeren.

LiveChat installeren website

09/05/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

LiveChat installeren op je website? Wij leggen het je graag uit. Het installeren van LiveChat is super eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Eenmaal geïnstalleerd, kun je direct met je klanten in gesprek.

LiveChat chatwidget zichtbaarheid

23/03/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Leer welke zichtbaarheidsopties er zijn voor je chat widget en hoe je deze kunt instellen. Verberg het geminimaliseerde chat-icoontje permanent of totdat het chatvenster wordt geactiveerd.

Live Chat pricing plans

01/03/2020 door LiveChatInc, Live Chat Nederland

Moet ik voor elke gebruiker betalen? Ja, we brengen een vergoeding in rekening voor elk aangemaakt account, ongeacht of de gebruiker is ingelogd of niet. Om gebruik te maken van LiveChat accepteren we creditcards. De abonnementen worden automatisch vernieuwd aan het einde van elke periode. Alle genoemde prijzen, wereldwijd, zijn in dollars. Toch liever iDeal of per factuur? We vertellen je graag over onze mogelijkheden en prijsplannen.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.