Live Chat prijzen

Moet ik voor elke gebruiker betalen?
Ja, we brengen een vergoeding in rekening voor elk aangemaakt account, ongeacht of de gebruiker is ingelogd of niet.

Komen er additionele kosten bij?
Nee, er zijn geen extra kosten en er wordt niets extra’s in rekening gebracht.

Wat is de rol van een gebruiker?
Een gebruiker heeft een basisrol in de LiveChat-licentie. Een gebruiker kan geen instellingen wijzigen, behalve canned responses en tags. Een gebruiker gebruikt LiveChat om te chatten met de klanten en toezicht te houden op chats. Ook zijn gearchiveerde chats en rapporten inzichtelijk.

Verzorgd LiveChat ook social media medewerkers?
Nee, wij zorgen alleen voor de tools voor alle medewerkers. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte partij voor jouw bedrijf. Wij kunnen je vast helpen met het regelen van een uitstekende externe bemanning van de live chat in ieder gewenste taal.

Hoe kan ik betalen?
We accepteren creditcards. De abonnementen worden automatisch vernieuwd aan het einde van elke periode. Alle genoemde prijzen, wereldwijd, zijn in dollars. Wil je toch betalen met iDeal, handmatige overschrijving, per factuur of anders? Neem dan contact met ons op.

Wat is het restitutiebeleid van LiveChat?
Wij streven ernaar om al onze klanten dezelfde eerlijke service te bieden. Bekijk hier in welke situaties we een terugbetaling doen.

Zijn er kortingen beschikbaar?
Ja, je kunt een korting van 15% krijgen voor een 1-jarig abonnement. Wil je een langere proefperiode? Ook hiermee kunnen wij jou vast helpen. Neem dan even contact met ons op.

Kan ik LiveChat op verschillende websites gebruiken?
Ja, voel je vrij om je LiveChat te gebruiken op zoveel websites als je wilt.

Andere vragen?
Stuur ons een chatbericht 🙂

Wat kost live chat?

Wil je live chat voornamelijk gebruiken op jouw website om bezoekers te helpen met hun vragen, het verbeteren van je klantenservice of meer omzet te halen uit je website? Dan is LiveChat zeker iets voor jou.

Met LiveChat heb je een ffficiënt multichannel messaging tool tot je beschikking. LiveChat krijgt het vertrouwen van 30.000+ bedrijven wereldwijd.

Vergelijk LiveChat abonnementen
Ontdek de verschillen van elk individueel abonnement en leer meer over ons product.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.