Installeer LiveChat op je website

LiveChat installeren op je website? Wij leggen het je graag uit. Het installeren van LiveChat is super eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Eenmaal geïnstalleerd, kun je direct met je klanten in gesprek.

Met enkele eenvoudig stappen ben je binnen 5 minuten in je online account. Hier leer je precies hoe je zelf LiveChat op jouw website kunt installeren met een eenvoudig te volgen, stapsgewijze en kleine, zelfstudie. Lukt het je toch niet? Laat ons je dan helpen en stel je vraag.

LiveChat goed geregeld voor jou website? Dan doen we in twee simpele stappen. Hieronder gaan we verder met de installatie instructies.

  1. Login tot je account
  2. Voeg de code toe aan je website.

Installeer LiveChat met behulp van een JavaScript code snippet

Als je het nog niet hebt gedaan, meld je dan aan voor een gratis 14-daagse proefperiode (er is vooraf geen betaalmethode nodig om te starten). Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, volg dan de volgende stappen:

1. Log in op je LiveChat-account en ga naar Instellingen > Kanalen > Website.

Installeer LiveChat aan je website

2. Klik op Kopieer code.

Klik op Kopieer code voor de website

3. Plak de code in de broncode van je website voor de </body>-tag.

4. Zodra je met succes de LiveChat code aan je website hebt toegevoegd, vernieuwt dan de pagina. Je ziet dan de chat widget verschijnen in de rechterbenedenhoek.

Heb je problemen met de installatie? Onze Support Helden staan 24/7 voor je klaar om te helpen.

Installeer LiveChat aan je website met behulp van integraties

Draait je website op platformen zoals WordPress, Shopify of Bigcommerce? We’ve got you covered!
Ook als jouw business online zonder website, maar over meerdere kanalen en platformen beschikbaar is, LiveChat is jouw multichannel klantenservice communicatie applicatie.

Wij bieden gedetailleerde setup-tutorials voor bijna ieder CMS, webbouwer en e-commerce-platform dat er bestaat. Dit zijn enkele populaire voorbeelden:

Bezoek onze marketplace om alle integraties van derde partij te bekijken. Gebruik de zoekbalk om de jouw partijen of software te vinden. Alle integraties worden geleverd met een handige stapsgewijze tutorial, uiteraard ook te vinden in de online Marketplace.

Volgende stappen?

Installatie hulp nodig?

Zorg dat jouw bedrijf online goed zichtbaar is en trek meer potentiële klanten aan. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

LiveChat helpt je graag met het realiseren van een succesvolle installatie voor jouw website. Tevens ondersteunen we je op nog méér vlakken. Wat dacht je van een praktijkgerichte marketingstrategie dat naadloos aansluit op jouw live chat gebruik, website en doelstellingen?

Laat je gegevens achter in onze chatbox en we bellen je terug.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.