Bezoekers tracken

Met LiveChat weet je precies wie jouw website bezoekt. Met behulp van klantinformatie kunt je klanten beter ondersteunen en een betere koop ervaring bieden.

Verzamelen van klantgegevens

Bekijk realtime wie er op je website is en bepaal de beste aanpak om de bezoeker om te zetten naar betalende of tevreden klant. LiveChat houdt de locatie van je klanten bij en laat zien welke pagina’s zij bezoeken.

Filteren van bezoekersinformatie

Filter de klantpool om bezoekers uit een bepaald land of bezoekers van een specifieke pagina weer te geven. Je kunt er ook voor kiezen om alleen nieuwe of terugkerende klanten te bekijken.

Aanvullende bezoekersinformatie

Kun je geen genoeg krijgen van klantdata? Voer LiveChat nog meer gegevens en maak gebruik van de integraties met Facebook of verschillende CRM-diensten zoals Highrise, Fullcontact en Nutshell.

Marketing hulp nodig?

Zorg dat jouw bedrijf online goed zichtbaar is en trek meer potentiële klanten aan. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? LiveChat helpt je graag met het bepalen van een succesvolle marketingstrategie en hoe je bezoekers en het tracken ervan correct gebruikt en er slim op inspeelt.

Laat je gegevens achter via onze chat ons contactformulier en we bellen je terug. Zodat we samen een kleine brainstorm kunnen houden, waarmee jij direct vooruit kunt.

Meer LiveChat functies

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.