E-commerce tools

LiveChat als e-commerce live chat software, dat is een goede zet! Je kunt alle potentiële kopers identificeren en engagement creëren, terwijl je de gerelateerde aankopen via live chat bijhoudt.

Doelen

Met behulp van de optie ‘doelen’ weet jij precies welke chats tot een aankoop hebben geleid. Stel de gewenste call-to-action doelen in, bijvoorbeeld een aankoop of inschrijving, en koppel deze automatisch aan de chats. Als er een conversie plaatsvindt, is LiveChat de eerste die het je laat weten.

Met ‘Doelen’ bereken je eenvoudig de ROI van je chat. Dit is ook een prima tool om de commissies te berekenen als een van de medewerkers op commissiebasis werkt. Je weet precies hoeveel verkopen elke medewerkers heeft behaald.

Sales informatie

LiveChat biedt waardevolle sales info zoals de locatie van de bezoeker of de refererende link waar de bezoeker op geklikt heeft. Met deze gegevens kun je een verkoop personaliseren.

Daarnaast kun je verschillende derde partij integraties gebruiken om gedetailleerde contactgegevens uit je eigen databases te halen en in LiveChat weer te geven.

Target bezoekers van marketing campagnes

Met LiveChat kun je automatisch potentiële klanten bereiken die je website via een bepaalde marketingcampagne hebben gevonden. Maak eenvoudig een aangepaste uitnodiging aan, die wordt geactiveerd als iemand een link gebruikt die gekoppeld is aan een marketingcampagne of binnenkomt via een referral-link.

E-commerce integraties

Gebruik onze e-commerce integraties en koppel LiveChat met verkooptools die je al gebruikt. We hebben een hele reeks plugins voor populaire e-commerce platforms en analytische en CRM-integraties voor je klaar staan. Zo kun je bijvoorbeeld de impact van LiveChat zien in je e-commerce data bij Google Analytics.

Marketing hulp nodig?

LiveChat naadloos integreren in jouw webshop. Zorg dat jouw bedrijf online goed zichtbaar is en trek meer potentiële klanten aan. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? LiveChat helpt je graag met het bepalen van een succesvolle marketingstrategie en hoe je slim livechat kunt gebruiken om jouw e-commerce een boost te geven.

Laat je gegevens achter via onze chat ons contactformulier en we bellen je terug. Zodat we samen een kleine brainstorm kunnen houden, waarmee jij direct vooruit kunt.

Meer LiveChat functies

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.