Joomla! koppelen aan LiveChat

Je bedrijf laten groeien met behulp van live chat op jouw website, als klantenservice platform of met multichannel messaging. Dat is wat wij belangrijk vinden. Ervaar de Joomla!-integratie voor LiveChat. Neem contact op voor meer informatie of bekijk alle informatie dat ertoe doet in onze Marketplace.

Maak de aankoop makkelijk en creéer meer leads. LiveChat staat voor een next level online customer experience. Daarnaast is het een compleet multichannel platform dat zorgt voor en een positieve klantbeleving, een flinke boost van de verkoop, future-proof en dat allemaal met één App.

Ontdek Joomla! samen met LiveChat

Plaats live chat software op je Joomla! website en webshop. Met enkele eenvoudig stappen ben je binnen 5 minuten in je online account.

Installeer LiveChat op je Joomla! platform? Wij leggen het je graag uit. Het installeren van LiveChat is super eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Eenmaal geïnstalleerd, kun je direct met je klanten in gesprek.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.