Lightspeed koppelen aan LiveChat

Je bedrijf laten groeien met behulp van live chat op jouw website, als klantenservice platform of met multichannel messaging. Dat is wat wij belangrijk vinden. Ervaar de Lightspeed-integratie voor LiveChat. Neem contact op voor meer informatie of bekijk alle informatie dat ertoe doet in onze Marketplace.

Alle chatgesprekken op één plek? LiveChat staat voor een next level online customer experience. Daarnaast is het een compleet multichannel platform dat zorgt voor en een positieve klantbeleving, een flinke boost van de verkoop, future-proof en dat allemaal met één App.

Ontdek Lightspeed samen met LiveChat

Integreer LiveChat met jouw webwinkel bij Lightspeed. Meld je eerst aan voor een account bij LiveChat. Installeer daarna de LiveChat App direct in jouw Lightspeed backend. Dit is een automatische installatie van de live chat module in je Lightspeed webshop. Start vandaag nog met Live Chat voor Lightspeed.

Lightspeed Live Chat Integratie

 

Live Chat installatie met Lightspeed

Mis niets meer. Recente klikbare bestelhistorie en huidige artikelen in het winkelmandje worden getoond in het LiveChat dashboard. Hiermee kun je nog beter je diensten leveren, makkelijker verkopen en je conversie boosten. Je ziet het navigatiegedrag van de bezoeker op je webshop. Zo weet je precies waar je bezoeker is en welke vraag jij kunt stellen. Beheer meerdere webshops met één LiveChat account en ontvang een overzicht van alle statistieken die ertoe doen. Alle features van LiveChat? Bekijk deze hier.

Aanmelden voor LiveChat | Stap 1

Meld je aan en ontvang een GRATIS demoperiode van wel 30-dagen bij je LiveChat account (geheel vrijblijvend en geen betaalmethode vooraf verreist om te starten). Zo kun jij, alle features, rustig doornemen en alles testen wat voor jouw belangrijk is.

 

Installeren Live Chat via Lightspeed App-store | Stap 2

Login ontvangen? Dan kun je direct aan de slag in de App-store van Lightspeed. Bezoek de onderstaande URL en update de tekst van ‘jouwebwinkelbijlightspeed’ met jouw Lightspeed Applicatie URL. Volgen de stappen op en start het gesprek met jouw bezoekers!

https://jouwebwinkelbijlightspeed.com/admin/store/apps/1289

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.