WordPress integratie met LiveChat

Je bedrijf laten groeien met behulp van live chat op jouw website, als klantenservice platform of met multichannel messaging. Dat is wat wij belangrijk vinden. Ervaar de WordPress-integratie voor LiveChat. Neem contact op voor meer informatie of bekijk alle informatie dat ertoe doet in onze Marketplace.

Bied een uitmuntende klantervaring. LiveChat staat voor een next level online customer experience. Daarnaast is het een compleet multichannel platform dat zorgt voor en een positieve klantbeleving, een flinke boost van de verkoop, future-proof en dat allemaal met één App.

Ontdek WordPress samen met LiveChat

WordPress WP Live Chat Plugin

Gebruik deze integratie om een ​​live chat-functie op je WordPress website te plaatsen. Installeer LiveChat op je WordPress website? Wij leggen het je graag uit. Het installeren van LiveChat is super eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Eenmaal geïnstalleerd, kun je direct met je klanten in gesprek.

Live Chat voor WordPress

Je kunt de LiveChat koppelen aan je website met de onderstaande methodes. Kom je er niet uit? Stel gerust je vraag via support, wellicht dat we de installatie gratis voor je kunnen uitvoeren.

Live Chat voor WordPress - WP LiveChat Plugin

WordPress Plugin LiveChat

Kennisniveau: Easy

Plug-and-play LiveChat installeren via Plugins bij je WordPress website. Dit doe door in te loggen in je WordPress website. Daarna installeer je deze WP LiveChat Plugin. Of bekijk onze online  instructies.

WordPress JavaScript LiveChat

Kennisniveau: Advanced

Zelf aan de slag met de LiveChat installatie code in je WordPress backend. Ook dat kan, dit vergt wel enige kennis van de coding, ftp of de backend code-editor. Je bekijk hier de instructies.

WordPress GTM LiveChat

Kennisniveau: Advanced

LiveChat installeren via je Google Tag Manager op jouw WordPress website. Je leest hier de installatie instructies.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.