LiveChat Desktop Apps voor Mac/Apple en Windows

Start je werkdag met het inloggen op LiveChat. De desktop apps starten automatisch op zodra je de computer aanzet. Met de automatische desktop meldingen, mis je geen enkele chat meer. Perfect voor fulltime klantenservice medewerkers.

Het concept van de live chat zelf onderscheidt ons niet van de concurrentie, want natuurlijk bieden veel van onze concurrenten ook live chats aan. Maar het is wel het potentieel dat LiveChat voor ons team heeft ontsloten met zijn unieke gebruiksvriendelijke interface en desktoptoepassingen, tweewegs gespreksvooruitzichten, geavanceerd zoeken naar chat en het snel volgen van de chatgeschiedenis dat dit voor ons een belangrijke (klantenservice-) game changer maakt.

Blijf in contact met klanten met behulp van LiveChat Apps voor je mobiel

Zorg voor een snelle en persoonlijke service, zelfs als je niet aan jou bureau zit. Met Mobile LiveChat-apps voor iOS en Android kun je overal met klanten chatten. Als je tijdens het werk mobiel wilt blijven, zijn deze apps echt iets voor jou.

We gebruiken de iOS- en Android-apps waarmee we altijd dicht op de bal zijn omtrent nieuwe leads. Om 22.00 uur 's avonds, terwijl we tv kijken en ontspannen, kunnen we alsnog snel een chatje sturen naar mensen op de site. 'Always Be Closing' is een understatement bij ons bedrijf. Je hebt geen idee wanneer het bij iemand opkomt om je website te bezoeken. Als het laat op de avond is of morgenvroeg, het automatische bericht laten we altijd verschijnen en zegt 'Hallo, waar kan ik je mee helpen?'. Hiermee starten we het chatgesprek en met het beantwoorden van een paar snelle staat de vervolgafspraak alweer gepland voor in de ochtend.

De LiveChat-webapp werkt out of the box

Typ het adres van de app in, druk op Enter en je bent klaar om te chatten. LiveChat is een veilige, in the cloud-gebaseerde oplossing voor jouw klantenservice. Je hoeft niets te installeren. Werkt op alle browsers.

LiveChat Login? Login direct in tot jouw LiveChat Account via de bovenstaande knop.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.