Live Chat voor Lightspeed

13/10/2020 door Karen Richardson, Live Chat Specialist

Live Chat voor Lightspeed & Webshops. Webwinkel eigenaren en e-commercebedrijven hebben veel opties als het gaat om het bieden van klantenservice aan hun bezoekers. Van telefonische hulp tot gesprekken via sociale media, er is geen gebrek aan communicatiemethoden in de wereld van vandaag.

Live Chat wordt door veel bedrijven en webwinkels beschouwd als de handigste methode om online meer resultaat te krijgen met hun webwinkel. Wat is jou online resultaat? Start méér verkopen, begin met LiveChat!

Test jouw typevaardigheden

30/09/2020 door Karen Richardson, Live Chat Specialist

Doe nu de gratis typetest online van LiveChat. Meld jezelf gratis aan voor LiveChat. Start de applicatie en ga direct aan de slag met de typing speed test. Maak tijdelijk ook kans op de internationale win-actie van een retro-toetsenbord.

LiveChat Nederland

21/08/2020 door Karen Richardson, Live Chat Specialist

Welkom bij LiveChat Nederland. Wereldwijd vertrouwen meer dan 30.000 tevreden klanten dagelijks op de expertise van LiveChat. Ook in Nederland en België kiezen steeds meer bedrijven voor LiveChat. Het werd dus hoog tijd om ons product en diensten ook op de Nederlandstalige markt aan te bieden.

SnapCall LiveChat

22/07/2020 door Karen Richardson, Live Chat Specialist

LiveChat’s integratie met SnapCall. SnapCall is een slimme spraakoplossing waarmee jouw team en medewerkers klanten rechtstreeks kunnen bellen tijdens een live chat. Je websitebezoekers krijgen de mogelijkheid om een telefonisch gesprek te voeren met dezelfde agent waarmee ze aan het chatten zijn.

Beheerders kunnen nu ook het abonnement beheren

25/08/2019 door Karen Richardson, Live Chat Specialist

LiveChat agents en eigenaren beheren. Beheerders kunnen nu zowel het abonnement als de eigenaar beheren. Wat het gemakkelijker maakt als de eigenaar niet de persoon is die de leiding heeft over LiveChat in jouw bedrijf.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.