Black Friday deals voor Live Chat

Sla je slag en profiteer tot 30 november 2020 met de Live Chat Black Friday Deals. Het is een geweldige manier om kennis te maken met live chat en waarom dit één belangrijk onderdeel is van online succes met je site.

Ontvang 2 maanden lang gratis LiveChat

Ervaar live chat voor jouw webshop of website. Maak gebruik van alle mogelijkheden om jouw eCommerce of zakelijke website een boost te geven. Help je bezoekers goed op weg en ontvang real-time inzichten. Meld je nu aan via onze LiveChat.

 • Smart Funnels
  Ontvang inzichten in waar je bezoekers vertrekken of vastlopen.
 • Visitor Journey
  Volg je bezoekers door je website en start het gesprek wanneer jij dat wilt.
 • Engagement Retageting
  Zet automatische begroetingen klaar met één klik voor terugkerende bezoekers. Of creëer je eigen filters die ertoe doen.
 • Gratis = Gratis
  Gratis, is ook echt gratis. Ervaar alle features van het Team abonnement 60 dagen lang, er is geen betaalmethode vereist om te starten.

Gratis onboarding

Speciaal voor Black Friday geven we een beperkt aantal gratis onboarding progamma’s weg. Wij ontzorgen je en regelen de LiveChat installatie. Inclusief een gratis adviesgesprek, waarmee we je alle tips en tricks geven om het maximale eruit te halen voor jouw business. En een handige online gebruikershandleiding.

Beschikbare onboardig programma’s: (7/10)

Adviesgesprek aanvragen

Maar wacht, weet je niet helemaal zeker als LiveChat iets is voor jou? Wij delen graag onze kennis en hebben er geen probleem mee om even van gedachten te wisselen.

Met live chat zorg je ervoor dat je goed bereikbaar bent en trek je meer potentiële klanten aan. Ook is het de klantenservicetool bij uitstek om jouw (online) support naar een hoger plan te tillen.

Stel je vraag via onze LiveChat of geef aan dat je teruggebeld wil worden. Wij helpen je graag goed op weg.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.