Welkom bij LiveChat Nederland

Wereldwijd vertrouwen meer dan 30.000 tevreden klanten dagelijks op de expertise van LiveChat. Ook in Nederland en België kiezen steeds meer bedrijven voor LiveChat. Het werd dus hoog tijd om ons product en diensten ook op de Nederlandstalige markt aan te bieden. 

Nieuwe website

Vanaf vandaag kun je onze website www.livechat.nl bezoeken en bijna alle antwoorden op je vragen in het Nederlands terugvinden. Natuurlijk kun je eenvoudig contact met ons opnemen via onze eigen live chat. De komende tijd gaan we hard aan de slag om je te voorzien van alle interessante ins & outs met LiveChat. Maar wacht.., er is meer: we organiseren webinars, geven je handige tips en bieden je een helpende hand als je ergens niet uitkomt. We staan voor jou klaar.

Wij staan voor je klaar!
Ons internationale team bestaat uit meer dan 100 gepassioneerde mensen. In onze ogen zijn gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en efficiëntie de belangrijkste waarden voor de ontwikkeling van live chat. We zijn oprecht trots als we onze klanten zien groeien dankzij het gebruik van onze software. 

Maar wacht, is LiveChat ook iets voor jou?

De Livechat klantenservice software is een compleet multichannel platform. Het is daarom zoveel meer dan alleen een ‘live chat’ functie op je website. Livechat zorgt voor een snelle doorloop van de gesprekken, een positieve klantbeleving, een flinke boost van de verkoop en biedt de mogelijkheid voor naadloze integratie met een uitgebreid scala van applicaties.

Slim en laagdrempelig contact met jouw doelgroep

Start het gesprek met je bezoekers, allemaal vanaf één plek. Of het nu Facebook Messenger, WhatsApp, support e-mails zijn of direct een live chat via jouw website. Efficiënt communiceren met multichannel benadering voor jouw bedrijf, het begint met LiveChat.

Start hier je gratis LiveChat proefversie!

Aanmelden voor LiveChat

Geef website en social media profielen een persoonlijke touch. Maak van bezoekers tevreden klanten. Meer weten? Check www.livechat.nl en ervaar een gratis proefperiode uit.

Nieuw: Laat bezoekers bellen, tijdens een live chat

SnapCall LiveChat

SnapCall LiveChat is LiveChat’s integratie met SnapCall. SnapCall is een slimme spraak oplossing waarmee jouw team en medewerkers met klanten rechtstreeks kunnen bellen tijdens een live chat. Je websitebezoekers krijgen de mogelijkheid om een telefonisch gesprek te voeren met dezelfde agent waarmee ze aan het chatten zijn.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.