Vertrekkende bezoekers bij websites en webshops

07/12/2020 door Karen Richardson, Live Chat Nederland

Geen zorgen meer om bezoekers die ontevreden jouw website of webwinkel verlaten? Je hoeft geen klantvragen meer te missen met de slimme features van LiveChat. Tevreden bezoekers, het begint met helpen en wij vertellen je graag hoe jij dit kunt doen.

Test jouw typevaardigheden

30/09/2020 door Karen Richardson, Live Chat Nederland

Doe nu de gratis typetest online van LiveChat. Meld jezelf gratis aan voor LiveChat. Start de applicatie en ga direct aan de slag met de typing speed test. Maak tijdelijk ook kans op de internationale win-actie van een retro-toetsenbord.

LiveChat Nederland

21/08/2020 door Karen Richardson, Live Chat Nederland

Welkom bij LiveChat Nederland. Wereldwijd vertrouwen meer dan 30.000 tevreden klanten dagelijks op de expertise van LiveChat. Ook in Nederland en België kiezen steeds meer bedrijven voor LiveChat. Het werd dus hoog tijd om ons product en diensten ook op de Nederlandstalige markt aan te bieden.

Contact. Verkoop. Groei.

Laat je bedrijf groeien met de beste klantenservice en start met meer te verkopen. Maar wacht.., er is meer. Ook met andere online verbeteringen en handige quickwins kun je meer resultaat behalen.

In de 2020: Klantenservice Gids duiken we dieper op alles wat nodig is dat jou kan helpen om beter zaken te doen: services, management, productiviteit, psychologie, growth hacking en marketing.

Met LiveChat willen wij je graag helpen om je een duidelijk pad te geven in online succes voor jouw business.

Ontvang gratis de 2020 gids voor online succes

Lees alle informatie wat er toe doet. Boordevol tips, herkenbare bedrijfssituaties en richtlijnen voor online succes.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.