Zendesk vs Freshdesk

08/07/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Zendesk of Freshdesk als live chat software? Vergelijk Zendesk en Freshdesk en vind de beste livechat-software voor je bedrijf… en misschien vind je LiveChat ook leuk?

Waarom kiezen voor LiveChat?

08/07/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Waarom kiezen voor LiveChat? Er zijn nogal wat chat oplossingen op de markt, dus we begrijpen dat je je misschien afvraagt of LiveChat wel geschikt voor je is.

Bekijk de vergelijkingen van andere chat platformen en ontdek hoe LiveChat zich onderscheidt van andere live chat oplossingen. Wat zijn de voordelen, welke zijn er aanwezig en hoe live chat jouw online business kan verbeteren.

Vergelijk en zie de verschillen of stel je vraag, we helpen je graag.

LiveChat vs LivePerson

21/05/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Op zoek naar een alternatief voor LivePerson live chat? Als je op zoek bent naar een krachtige, eenvoudig te gebruiken en flexibele live chat provider, ben je op de juiste plaats. Maak kennis met LiveChat, een robuust, snel en #1 LivePerson alternatief.

LiveChat vs Olark

20/04/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

LiveChat is eenvoudig te gebruiken chat software en is uitgerust met tools om je te ondersteunen met verkoop en klantenondersteuning. LiveChat een perfect alternatief voor Olark.

LiveChat vs Drift

11/03/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Ben je op zoek naar een Drift of MessageBot alternatief? Je hebt het alternatief gevonden! Probeer LiveChat uit en start met een betere multichannel klantenservice en een geautomatiseerde bot. Wat je kunt verwachten? Een efficiënte verlaging van de kosten en een betere klantervaring.

Olark vs Intercom

06/02/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Vergelijk hier Olark en Intercom met elkaar en bepaal de meest geschikte live chat software voor je bedrijf… en misschien is LiveChat ook wel iets voor jou?

LiveChat vs Tawk.to

10/01/2020 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Op zoek naar een alternatief voor Tawkto? Je praat niet alleen met je klanten, maar help ze via LiveChat. Verbeter je klantenservice, verhoog je online omzet en sla je slag in efficiëntie op de digitale werkvloer.

LiveChat vs Intercom

29/12/2019 door Karen Richardson, LiveChat Nederland

Op zoek naar een alternatief voor Intercom? Je hebt een alternatief gevonden. Probeer LiveChat, start met het bieden van een betere klantenservice en bespaar tegelijkertijd op je kosten.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.