Ben je op zoek naar een Drift of MessageBot alternatief?

Je hebt het alternatief gevonden! Probeer LiveChat uit en start met een betere multichannel klantenservice en een geautomatiseerde bot. Wat je kunt verwachten? Een efficiënte verlaging van de kosten en een betere klantervaring.

LiveChat vs Drift

Stel je bot in en behandel automatisch de aanvragen van klanten, voor minder dan 20% van de prijs van Drift.

Met LiveChat’s geïntegreerde ChatBot-extensie kun je eenvoudig jouw eigen bot opzetten en op basis van specifieke gesprek-scenario’s reageren op vragen van je klanten. Als je van de Drift bot gebruik wilt maken, zou je het duurste abonnement ($500/maand) moeten afnemen.

Drift alternatief

Zorg voor snelle klantenondersteuning en maak verbinding met elke CRM, voor minder dan 4% van de prijs van Drift.

Leads managen met CRM

Met Drift manage je de leads die naar je website komen. Kan het een vervanging zijn van je volledige CRM systeem? Als je Drift wilt verbinden met een extra CRM-tool, moet je weer voor het duurste abonnement kiezen.

Slim managen van je leads

In LiveChat kun je zelfs met het goedkoopste abonnement eenvoudig verbinding maken met meer dan 10 veelgebruikte CRM-tools, waaronder Salesforce, Hubspot, Pipedrive, Microsoft Dynamics of Highrise.

LiveChat en Drift functies vergelijken

Bekijk welke functies LiveChat een geweldig alternatief maken voor live chat bot messages en Drift. Haal alles uit je chatgesprekken en verkoop meer met LiveChat.

Vergelijken

LiveChat

Drift

Prijs / maand

Vanaf €79

Full plan vanaf €500

3th party integraties

140+

24+

Chat communicatie

Email communicatie

Ontwikkel een knowledgebase voor je bedrijf

Branding removal

CRM

Connect any external CRM

Built-in CRM solution

Hubspot integratie

Salesforce integratie

Pipedrive integratie

Highrise integratie

Microsoft Dynamics integratie

Real-time meekijken met wat een bezoeker intypt.

LiveChat als alternatief voor Drift

Waar je ook bent, thuis, op het werk of op reis, dankzij de gebruiksvriendelijke live chat apps, blijf jij altijd in contact met je klanten. Het woordje ‘complex’ kennen we niet, elke functie is eenvoudig toe te passen of los je op met LiveChat’s ChatBot en kennisdatabank. Dat alles voor een fractie van de prijs van Drift.

Met de complete toolset van LiveChat voorzie je in het volledig klantenservice behoefte van de klant. De tools omvatten alle Drift tools rondom messaging en on-site marketing met meer geavanceerde functies en meer dan 140 software integratie mogelijkheden. Deze voordelen maken van LiveChat hét #1 alternatief voor Drift.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.