Op zoek naar een alternatief voor LivePerson?

Als je op zoek bent naar een krachtige, eenvoudig te gebruiken en flexibele live chat provider, ben je op de juiste plaats. Maak kennis met LiveChat, een robuust, snel en #1 LivePerson alternatief.

LiveChat vs LivePerson

Een krachtige oplossing die makkelijk in gebruik is

Een krachtige oplossing die makkelijk in gebruik is
Waarom zou je het werk van je medewerkers willen compliceren? Ga voor een eenvoudig te gebruiken, maar krachtige oplossing van LiveChat. Je medewerkers hebben geen urenlange trainingen of cursussen nodig om aan de slag te gaan. Dat is een van de grootste voordelen van LiveChat ten opzichte van LivePerson.

Gemakkelijke 3th-party integraties

Met LiveChat zijn er geen workarounds, widgets en 7-pagina’s lange .pdf instructies nodig om je favoriete tools te integreren. Gebruik een van de 140+ integraties van LiveChat en stel ze in met een paar klikken.

Flexibele aanpak voor klantenservice behoeften

Als je op weg bent om een internationaal opererende onderneming te worden en meer dan 1000 medewerkers in verschillende landen aanneemt, wordt het lastig om nieuwe upgrades te introduceren. Bij LiveChat is dat geen enkel probleem. Ons team staan altijd voor je klaar en beantwoord snel alle vragen.

Je hoeft nooit te wachten op hulp of ondersteuning

Het maakt niet uit in welk abonnement je hebt. Bij LiveChat bieden we elke klant 24/7/365 een uitstekende klantenservice. Alle middelen, kennis, best practices en tools zijn gratis beschikbaar.

LiveChat vs LivePerson functies vergelijken

Vergelijk de belangrijkste verschillen tussen LiveChat en LivePerson en beslis zelf of LiveChat het beste LivePerson-alternatief is.

Vergelijken

LiveChat

LivePerson

Abonnement

Team

Small Teams

Prijs / maand

€29/agent account

€44/agent account

3th party integraties

140+

4+

Ready to use custom integrations

Aanpasbare vooraf- en achteraf chat-form/enquête velden

Mobiele apps voor agenten

Message Sneak-peek

Desktop apps (Windows, OS X)

Ingebouwd ticketsysteem

Chat venster customization

API

Custom CSS

Probeer LiveChat 14 dagen helemaal gratis

Ervaar LiveChat 14 dagen gratis uit, geen creditcard nodig.
Ervaar zelf of alle functies goed passen binnen jouw bedrijf. Start je aanmelding met slechts je e-mailadres, je hebt zelfs geen creditcard nodig om te kunnen starten.

LiveChat, het LivePerson alternatief

Bij LiveChat ontvang je een complete set van tools die je volledige en toekomstige klantenservicewensen bedienen. Dat alles binnen één product en met één uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.