Op zoek naar een perfect alternatief voor Olark?

LiveChat is eenvoudig te gebruiken chat software en is uitgerust met tools om je te ondersteunen met verkoop en klantenondersteuning.

LiveChat vs Olark

Betere live chat-oplossing ter ondersteuning van jouw klantenservice

In één platform krijg je toegang tot een complete set van handige functies, zoals een ticketingsysteem, bericht automation en native mobile apps. Allemaal tegen een betaalbare prijs.

✔ 24/7/365 Support

✔ Alle gegevens zijn veilig

✔ Ingebouwd ticketing system

✔ Mobile apps voor klantenservicemedewerkers

Professionele LiveChat voor een betaalbare prijs

Onze oplossingen worden gebruikt door grote merken, voor een betaalbare prijs.

LiveChat vs Olark functies vergelijken

Vergelijk de belangrijkste verschillen tussen LiveChat en Olark en beslis zelf of LiveChat een beter alternatief is voor jouw wensen.

Vergelijken

LiveChat

Olark

Gratis demo

Free trial

Small Teams

Eigen Branding

Ja, bij Team abonnement, €29 p.m.

Ja, additioneel bij €52 p.m.

Automated greetings

Chat customization

Vooraf meekijken met chatberichten

Dedicated mobile apps (Android, iOS)

Ingebouwde ticketing systeem / email communicatie

3rd party tool integraties

+140

+20

MailChimp integratie

GetResponse integratie

Facebook, Twitter integratie

Pipedrive integratie

Sales/goals tracking

Reporting en analytics

Chat widgets voor mobile apps

24/7/365 Support

Heel veel live chat aanbieders…

Olark live chat is een van de vele live chat aanbieders. Als je op zoek bent naar een complete oplossing die je in staat stelt om klanten te helpen, hun vragen als tickets af te handelen en te integreren met derde partij tools, is LiveChat een fantastisch alternatief voor Olark. Met meer dan +140 integraties verbind je LiveChat eenvoudig met vele andere tools die je nu al gebruikt tijdens de dagelijkse werkzaamheden. 

Veiligheid, data-secure en klantenservice

Bij LiveChat begrijpen we het belang van veiligheid en klantenservice. Alle gebruikers worden voorzien van volledig beveiligde software, 24/7 ondersteuning, waardevolle inzichten en tools die de efficiëntie verhogen van jou en je collega’s. Alles wordt ondersteund met mobiele apps die je helpen om je klanten ook onderweg te blijven bedienen. 

Tijd winnen met LiveChat

We weten hoe belangrijk het is om tijdens je werkdag tijd te winnen. Om deze reden hebben we een ChatBot tool ontwikkeld, waarmee je eenvoudig geautomatiseerde auto-bot afhandeling van chatgesprekken kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer je niet beschikbaar bent om te chatten of bij veel herhalende klantvragen. Gebruik het om tijd te besparen en je klanten tevreden te houden. 

Probeer LiveChat 14 dagen helemaal gratis

Ervaar LiveChat 14 dagen gratis uit, geen creditcard nodig.
Ervaar zelf of alle functies goed passen binnen jouw bedrijf. Start je aanmelding met slechts je e-mailadres, je hebt zelfs geen creditcard nodig om te kunnen starten.

LiveChat, het Olark alternatief

Bij LiveChat ontvang je een complete set van tools die je volledige en toekomstige klantenservicewensen bedienen. Dat alles binnen één product en met één uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.