Op zoek naar een alternatief voor Tawk.to?

Praat niet alleen met je klanten, maar help ze via LiveChat. Verbeter je klantenservice, verhoog je online omzet en sla je slag in efficiëntie op de digitale werkvloer.

LiveChat vs Tawk.to

Gratis klinkt leuk, maar het is premium dat je bedrijf echt verder helpt. Met LiveChat kan je online verkopen worden verdrievoudigen, kan je meer leads genereren en betere relaties met klanten opbouwen. Wat is dit nu waard ten opzichte van een maandelijkse vergoeding vanaf slechts 19 euro?

Elk bedrijf en online business heeft zijn eigen beweegredenen, echter onze prijs-/kwaliteitsverhouding wordt gegarandeerd door 30.000+ klanten en toonaangevende bedrijven.

“Klanten die LiveChat op onze site gebruiken, hebben meer kans op een aankoop van 4,85x. Hun waarde per sessie, gemeten in Google Analytics, is bijna 400% hoger dan het sitegemiddelde.”

Kyle Therriault, VP of Internet Strategy & Business Development bij AutoAccessoriesGarage.com

Waarom kiezen bedrijven voor LiveChat in plaats van Tawk.to?

  • LiveChat SaaS oplossing dat kiest voor kwaliteit met regelmatige updates, topbeveiliging, data secure en opslagdatacenters in Europa.
  • Eersteklas, 24/7/365 klantenondersteuning en support, met direct contact in jouw livechat applicatie. Wij zitten voor je klaar.
  • Toegang tot zakelijke business cases en best practices voor jouw klantenservice, b2b lead generation met livechat en het verhogen van je omzet met een e-commerce webshop.

Deel eenvoudig alle klantgegevens tussen je favoriete tools

LiveChat is geïntegreerd met de meest populaire online tools van derden. Kies een van de meer dan 140 integraties, stel ze in met een paar klikken en heb alle gebruikersgegevens in één oogopslag.

LiveChat klantenservice kennisexpert

We leren je hoe je klantenservice kunt aanpakken. We hebben heel veel kennis klaar staan om met je te delen. Haal de best practices uit onze blogposts, podcasts, rapporten, kennisbank, e-boeken en ga goed aan de slag met jouw online klantenservice.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.