Waarin onderscheidt LiveChat zich van andere?

Bekijk de vergelijkingen van andere chat platformen en ontdek hoe LiveChat zich onderscheidt van andere live chat oplossingen. Wat zijn de voordelen, welke zijn er aanwezig en hoe live chat jouw online business kan verbeteren.

Chat software vergelijken

Er zijn nogal wat chat oplossingen op de markt, dus we begrijpen dat je je misschien afvraagt of LiveChat wel geschikt voor je is.

Bekijk de korte vergelijkingen van LiveChat en de meest poplaire alternatieven: Intercom, Zendesk Chat, LivePerson, PureChat, Olark, Tawk.to en Drift.

Voordelen LiveChat

We weten dat we niet de enige of de goedkoopste live chat oplossing op de markt zijn. Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is dat LiveChat zich volledig richt op haar gebruikers en op het creëren van de best mogelijke live chat ervaring voor zowel de gebruiker als de klant. Vergelijk het zelf en beslis of het ook voor jou de beste is.

LiveChat de multichannel tool voor bedrijven

Heb je al besloten om andere live chat software te gebruiken? Dat is prima, we hebben ook hun vergelijkingen voor je. Who knows, misschien is LiveChat toch ook iets voor jou?

Even van gedachten wisselen?

Weet je ongeveer wat je wilt bereiken met het inzetten van multichannel voor je bedrijf en ben je benieuwd als LiveChat hierop kan aansluiten? We delen graag informatie met je en vinden het meer dan logisch als je even ‘marketing/communicatie strategisch’ van gedachten wilt wisselen. Stel je vraag via onze chat of neem contact op.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.