Zendesk of Freshdesk als live chat software

Vergelijk Zendesk en Freshdesk en vind de beste livechat-software voor jouw bedrijf… en misschien vind je LiveChat ook leuk?

Zendesk biedt basisaanpassingen, zoals het wijzigen van het logo of een badge-avatar. Om het Zendesk zijn logo te verwijderen, moet je het hoogste Enterprise-abonnement kopen, beginnend bij $ 59 per agent.

Met Freshdesk kun je alleen de kleur en achtergrond van een chat- / ticketvenster wijzigen, wat betekent dat je niet de stijl kunt aanpassen, het pictogram kunt wijzigen of gewoon je logo kunt toevoegen om jouw merk te promoten.

In LiveChat’s Team abonnement, kan het chatvenster worden gestileerd afhankelijk van jouw voorkeuren, wat een meer klassieke of moderne chat-look betekent. Het laat je ook je eigen logo opzetten in het chatvenster om ervoor te zorgen dat je jou merk goed presenteert op je website. Wil je de LiveChat-branding uitschakelen vanuit je venster? Met de LiveChat zet je het branding-opties zet je het gewoon uit.

Start een gratis proefperiode

Eenvoudige installatie in 5 minuten, ontdek live chat en ervaar alle features van het LiveChat Team-abonnement gratis uit.